Ahad, 13 Februari 2011

Aku sayang kau lahh

salam
sorry
hari ni aku mahu berkasar
sorry awal-awal

bila mula-mula kau couple hari tu
kau cakap dia dah angkat sumpah
dia akan jaga kau
dia akan kawin dengan kau
dia akan kasi semangat kat kau
dia akan dengar semua cerita sedih n happy kau
dia akan jadi wonderwall kau sampai kau mati
kat blog pun kau letak gambar dia
dengan tulis my babby lah, my sayang lah, blah3
wah! hebatnya lah dia kan pada engkau

tapi kau tak sedar ke
itu DULU!
apa yang dia rasa pada kau
tak kan dia nak cakap dia dah boring dengan kau kann

takkan dia nak cakap dia menyampah dah dengan kau

takkan dia nak cakap dia dah suka kat orang lain kan

takkan dia nak cerita dia mengorat awek lain kan

takkan dia nak cakap dia tak mau habis duit untuk kau dah kann

takkan dia nak cakap dia nak clash macam tu je kann
kau pun dengan blurr nya rasa dia hepi dengan kau
dan bila dah nak dekat valentine ni kau sukaa sangat
wah! mesti dia beli bunga untuk kau
melutut dan kasi cincin untuk kau
bawak kau jalan-jalan
wah! suka nya kau
macam-macam dah kau bayangkan
kau pun mesti tak mahu kalah
kau korek duit simpanan kecemasan
belikan perfume, kasut dan macam-macam untuk dia
wah! kau tak malu ke bila kau cakap
*dia nak hadiah tu je, bukan nak tukang bagi hadiah tu
oppss. maaf 

kau dah tahu valentine itu HARAM
kau nakkk jugak ikut orang
tak up to date lah kann
aku nak cakp ;
tu kerja x berfaedah tahu?
kau couple tu pun dah HARAM
ni nak sambut benda-benda cenggitu

wah! tak dapat ku bayangkan ketidakboleh fikiran kau

okeh. kau nak marah aku kan
kau nak cakap:
aku ni tak laku, so senyap-senyap lah kann
kau nak kutuk sumpah aku macam-macam kan
kau nak cakap aku bajet ustazah kan
oke2. AKU REDHA
sebab aku yakin!


aku takkan cakap macam ni kalau aku tak sayang kau!
aku sayang kau saudara muslim aku
kau benci aku macam mana pun aku sayang kau
aku tak benci kau
aku benci kejahilan!
orang yang jahil bila buat maksiat Allah ampunkan tahu?
dan aku takut kalau aku yang dah keluar dari kejahilan ni akan di tanya nanti
aku takut tahu..
so sekarang aku dah berlepas diri. keybod , screen laptop dan Allah ni jadi saksi
yang aku dah LAKSANAKAN AMANAH 

aku sayang kau. saudara muslim ku
keluarlah dari kegelapan itu.
aku yakin kau mampu 
May Allah bless~
maaf.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kumen2