Ahad, 9 Januari 2011

Sila Ambek

salam3..hari ni aku bermurah hati nak kasi awards kat follower-follower tepi tu. aligato kepada semua.. 
ambek jangan x ambek!


aku pun tak berapa nak percaya follower aku dah 200. aku buat blog bukan nak kumpul follower ramai-ramai. tapi kalau boleh aku nak kasi something yang may be boleh berguna kat diaorang.. hope my dream come true=p.. macam biasa la kan.. dah dapat awards tu kena la jawab soalan sikit-sikit kan..

1) Kenapa anda perlu berblog?

2) Ucapan sikit untuk yang beri awards ni..?? =p

3) Pendapat korang tentang saudara-saudara kita kat Palestin??

okeh2 .. simple je kan.. kepada yang rasa-rasa nak folo sila-sila la amek awards dan jawab soalan tu.. pastu bagitau aku korang dah ambek dan jawab.(tinggal kan komen laa). nak tengok sikit,, =p
wasalam.


16 ulasan:

  1. award ni ke awk kasi sy? thnkz! tp nnt sy jawab sbb nk kumpul byk2 dulu award org kasi ni bru jawab sekali.. ape2pun thnkz! :)

    BalasPadam
  2. kamu3 sy dah bek award kamu,n dh ltk kat bl0g..maceh ea ;)

    BalasPadam
  3. sy dah follow kamu. tapi tak ambik award lagi. hehe~ ke xleh ambik :P

    BalasPadam
  4. 1 - Blog sy utk memberi info yg rare
    2 - terima kasih daun keladi atas anugerah yang diberikan :)
    3 - perang disana xkan berhenti selagi negara2 arab tidak bersatu padu sesama sendiri :) komen jujur

    BalasPadam
  5. hikhik.. cik Haliqa, Aki dah amik award ehh.. thanx2 yerr.. uitt.. untuk soklan2 tuhh ann, cik Haliqa pegi kat link ni erk...

    http://aveeakira.blogspot.com/2011/01/blog-award-pertama.html

    BalasPadam
  6. 1.sebab nk bnyakkan informasi..

    2.meksih owner blog...len kali bg la ag...sesunggauhnya pemberian kamu memng tdak trnilai..

    3.hidup dengan bperang memang tdak mendtangkan hsil..bahkan menyebabkan kerugian yg besar..moga2 mereka di pelihara dan mendapat keselamtan..

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. okes, faya na jwb n amek award neyh erk..

    1. sbb pe? sbb mmbe faya soh..hehe

    2. ucapan? ehem2. scre eclaznye, thx 4 d award k. mge idopmu sntse crie cik haliqa ^0^

    3. palestin? bg miszfaya, perjalan hidup mrke dgn berperang setyap hari BUKAN peperangan yg sia2. mujahid n mujahidah kt sne melangkah dgn phle yg berlipat kali gande. s0, tiada yang rugi dalam berjihad d jalan-Nya mempertahankan bumi mrke. (hnye pndpt pribdi) =)

    BalasPadam
  9. 1) sbb pe ek..hmm, sbb naz buat on9 novel..blog lbh sng :)

    2) mekasih byk2 sbb sudi bg award nie kt naz..really appreciate it..

    3) semoga mereka yg ada kt palestin tu akn dapat sinar kebahagiaan n ketenteraman. bg yg gugur tika berjuang..insyaAllah, mereka syahid n mulia di sisi Allah

    BalasPadam
  10. da amek... hehehe...tq~
    http://phoged.blogspot.com/2011/02/6th-awardlah.html

    BalasPadam
  11. da amek.. hehe
    http://phoged.blogspot.com/2011/02/6th-awardlah.html

    BalasPadam
  12. ok... sy follow kamoo and amik award comey neh..... :) amik la ward sy plak... http://meforevermimie.blogspot.com/p/award.html

    BalasPadam
  13. i follow u.camne nak ambik award ni.tak tau la.sy blogger baru

    BalasPadam

kumen2