Sabtu, 22 Januari 2011

Contest mari

salam. aku di tag oleh si aki utk join contest nih : 

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !




-jadi follower FARZANA FARZANTO.

-peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
-ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.

-buat 1 entry tentang contest ni.

-tag kepada 5 orang rakan blogger anda.

-letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.

-setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.

-penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

muahaha. sah-sah x kan menang. komfem! aku join utk puaskan hati aki dan penuhkan entry bulan ni=p, belog ni mmg x termasuk satu pun dari 3kategori tuu=p

mangsa-mangsa keadaan adalah : 

korang pandai-pandai lah hidup yer, selamat hias belog, aku saport dari belakang=p

8 ulasan:

  1. ok..thanks tag..sye pun dpt satu...
    tp camne??nak buat tkn nama kat fazana tu trus klua profil dia..

    BalasPadam
  2. azwar : edit post>bold nme farzana>ltak link blog dia

    phm ta?? =p

    BalasPadam
  3. blog ni memang cantik dan kemas... :)

    BalasPadam
  4. nape dioang x bg hadiah tuk 1 1 ek
    means 1 blog cantik
    1 blog terkemas
    dan 1 blog tercomel.. kan kan?

    BalasPadam
  5. gud luck lah. agreed ngan xcyber :)

    BalasPadam
  6. Good luck :)
    tq singgah blog sy..tp jgn lah bomm..hehe

    BalasPadam

kumen2