Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2018

Drama Nur : #TeamDeeja

Imej
Tadi tengok Aida Azlin sembang pasal Drama Nur. Asal semua orang sembang pasal #Nur?



Aku memula tak minat dan tak berapa nak ada masa tengok drama. Satu lagi memang jenis kalau dah tengok, kena tengok apa ending dia terus. Tak cukup bersabar kot ek nak tunggu episod by episod setiap hari. Kalau satu drama tu dah habis, kalau aku nak tengok, aku akan buka episod satu,episod 6, pastu episod kedua last, dengan episod last. The End, aku dah tahu drama tu cerita pasal apa. kahkah =.=

Tapi, sebab kawan-kawan asyik story kan je drama ni, aku pun cari kat google. Dan buat perangai macam biasa, tengok episod satu,tengok episod tengah, tapi tak boleh la tengok episod last terus, sebab drama ni tak habis lagi. Pastu aku macam "alamak kenapa aku yang mesti jadi orang ke 9juta tengok drama ni? Kalau aku tak tengok mesti tinggal 899999 orang je haha hambarbye "

Aida Azlin kata dia suka watak Mirul. Aku sama macam dia, aku pun tak berapa tertarik dengan watak utama si Syafiq Kyle dengan A…