Khamis, 10 Februari 2011

Aku nak engkau!

salam

tapi aku rasa engkau tak tahu, dan mungkin tak kan tahu. ye lah. kau pun selalu cakap kat aku
"sejak bila muka macam kau nih ada perasaan?"
oke, aku memang tak pandai nak tunjuk aku sayang korang. memang tak pandai, *surrender.tapi yang komfem AKU SAYANG KORANG SANGAT-SANGAT
(wow! jiwang !) pedulik hape.. (sedang cover)

tambahan sikit, KERANA ALLAH =)
then, tahun nih, Allah cakap kita kena pisah! so, AKU REDHO
tak pe lah kawan-kawan. kita tetap bersama . (dalam doa aku) =)
tahun ni, aku kadang-kadang terasa jugak dengan korang. (muahaha)
fine! memang lah kita kena BERSAING kan, tapi kenalah BERTEMPAT kan 
wah, aku jeles dengan korang. korang masih stay sama-sama macam dulu
aku sorang je yang tercampak jauh-jauh kan
dan aku tengok korang dari jauh,
yea! aku bukan penting sangat kan dalam "geng-geng pening" kita
aku just makhluk yang suka buat bising .lalaalalaa

oke, SORFINA kita dok sebelah-sebelah dari form1 kann ? wah (jangan kasi aku nangis)ingat tak kes kidnap? muahaha. bagus betul lah kita kann?

aku rindu nak menyakat kau! nak share ilmu math dengan kau! nak sekeh kepala kau! nak betengkar dengan kau! nak pinjam barang kau! nak hutang dengan kau! nak curik jarum kau! nak maen lawan pemadam dengan kau! nak maen bola kertas dengan kau! nak bodek cikgu kasi soalan bocor dengan kau! nak gelak puas-puas dengan kau! nak jerit kuat-kuat kat telinga kau! nak lepak rumah kau! nak jalan temerloh dengan kau!nak kutuk-kutuk kau! nak merajuk dengan kau! nak dibelanja aiskrim oleh kau! nak membelanja air kantin untuk kau! nak cerita pasal ******* kat kau! nak conteng whitebod dengan kau! nak bergayut dengan kau! nak pijak kasut kau! nak sepak kau bila kau menyebut pasal ketinggian! nak serabutkan tudung kau bila kau dah lipat kemas-kemas! nak jaga pagar dengan kau! nak halau pakcik-pakcik f6 yang tido' kat surau dengan kau! nak cubit kau bila kau kutuk aku! nak rasa sekehan kau! banyak lagi kan kenangan kita, aku nak rasa lagi kenangan best + shot cenggitu boleh tak. Tuhan, jangan cakap mustahill
de conclusion is : AKU TAK NAK NAIK F4 BOLEH? =p

series kita memang tak pernah cakap aku sayang kau, kau sayang aku, kita pernah cakap, aku benci kau, kau benci aku je kann.. kann.bertuah betoi kan. fahamilah kawan ;ukhwah itu bukan bererti kita perlu stay together forever, tapi ukhwah itu nilainya betapa dalamnya doa seorang sahabat kepada sahabatnya yang lain. 
kalau kita tak berpisah sekarang pun, kita tetap akan berpisah satu hari nanti kann? 
(takkan kau nak jadi madu aku kot) =p
oke kawan. apa pun terjadi, insyaAllah kenangan yang mengikat ukhwah ini 
akan terus bersemadi
(cewahhh) =p
wahaha. rasa macam sekejapnye lahh
aku nakk engkauuu!! 
the end ~

1 ulasan:

  1. ni kes xnak naik form 4 ke ni? ingat pe yang sedih sangat 2.. ish ish.. leh je.. mintak cikgu stay form 3 sampai bile2 ye =P

    BalasPadam

kumen2