Energy Saving

salam
wah! akhirnya aku buat jugak toturial. *sila tekeh
memandangkan ini first toturial aku, dan memandangkan blog aku mensaport hijau
so aku buat lah toturial paling senang dan yang menyeru ke arah kehijauan *muahaha
pada senior-senior dah-dah lah gelak aku post toturial senang ni =.=

Okeh, insan-insan yang nak tahu , korang penah jumpa tak benda ni ? 

kan dia kena gerakkan tetikus dulu baru dia aktif semula kan *bes lah tu kann=.=
korang nak apply kat blog tak?
sila pergi kat sini 
next lepas dah jumpa :
okeh! sila folo apa dia suruh, SETEL!

Ulasan

  1. dear..tq for this tutorial..i dah post entry macamane nak buat ni kat my blog..tq dear..

    BalasPadam

Catat Ulasan

kumen2

Catatan popular daripada blog ini

Kelebihan Dan Kekurangan Menjadi Pengawas

Musafir Ringkas

Drama Nur : #TeamDeeja