Isnin, 21 Februari 2011

Energy Saving

salam
wah! akhirnya aku buat jugak toturial. *sila tekeh
memandangkan ini first toturial aku, dan memandangkan blog aku mensaport hijau
so aku buat lah toturial paling senang dan yang menyeru ke arah kehijauan *muahaha
pada senior-senior dah-dah lah gelak aku post toturial senang ni =.=

Okeh, insan-insan yang nak tahu , korang penah jumpa tak benda ni ? 

kan dia kena gerakkan tetikus dulu baru dia aktif semula kan *bes lah tu kann=.=
korang nak apply kat blog tak?
sila pergi kat sini 
next lepas dah jumpa :
okeh! sila folo apa dia suruh, SETEL!

1 ulasan:

  1. dear..tq for this tutorial..i dah post entry macamane nak buat ni kat my blog..tq dear..

    BalasPadam

kumen2