Khamis, 17 Februari 2011

Boleh tak??

salam
kenapa aku suka kawan dengan budak-budak bermasalah?
walaupun dorang nak tak nak kawan dengan aku
tapi aku suka lahh
sukati aku lahh=p
entah. mungkin sebab aku pun bermasalah?
tapi aku suka sangat kalau dapat borak dengan dorang
sekejap pun tak pe lah
walaupun dorang acuh tak acuh jer
aku dapat rasa lah kann
dorang pun sebenarnya nak PERHATIAN

aku pun tak tau lah 'analisa' aku ni sesuai ke tak dengan peredaran zaman
aku selalu nakkk je join dorang
sebab aku rasa 
dah tu siapa yang nak 'jaga' dorang ni?
walaupun orang lain 'mark' macam-macam kat dorang
degil, kuang hajo, sakai, kusut blah3
tapi aku still rasa nakk sangat kawan dengan dorang
mungkin sebab aku KESIAN
tak pun aku ADA KEPENTINGAN?
God please say NOO!
cilokan terbaekk dri mr.google

aku pun tak tahu ape yang dorang kutuk-kutuk aku kat belakang tuu
peduli ape aku, korang nak kutuk aku macam-macam pun aku bukan boleh berubah kann =p
tapi seres cakap, aku nakk sangat masuk dengan dorang ni
kalau dikasi pilihan, aku nak je gelak-gelak dengan dorang
tapi dorang nakk ke?? muahaha
kesian pulak kat diri sendiri =p

p/s : wey korang! aku nak masuk dengan korang lahh! aku nak kau sama-sama jadi baikk.. tolong lah cakap bolehh (sedang mimpi) .
chaw!

4 ulasan:

  1. bukan sng nak tarek org. kdg2 kite sendri tertarek. tp, prcye dri sendri, insyaAllah boleH!

    psst ; tnak masuk ngan cik epo ke? hehe ^^

    BalasPadam
  2. :) mesti sebab kamu nak jadi kaunselor ataupon kamu mmg jenis yg pandai dgr luahan hati kawan2 yg bermasalah...:)

    salam kenal dik..:)

    BalasPadam
  3. ketahui cara untuk mute browser korang.anyway, sy follow sini. kalau rase blog sy bermutu, follow la, kalau taknak, tak paksa ;)

    BalasPadam

kumen2