Jumaat, 4 Februari 2011

Maaf! spongebob saya pemalu

salam. ketidakbolehbelahan melanda title ku
oke, aku mahu describe lebih.
korang pernah dengar x hadis yang cakap
"MALU ITU SEBAHAGIAN DARI IMAN"
sebab tu spongebob aku menyorok!


kalau korang "pujuk" dia keluar baru dia keluar =p
macam ni :



nampak tu! =p

okeh. sebenarnya bukan nak cerita pasal spongebob tuu.
(walaupun sebenarnya memang nak promote dia, supaya korang x komplen=p)
sambung balik, malu tu memang sebahagian dari iman kan2
maknanya orang yang tidak malu, hilang sebahagian imannya

nak dengar cerita tak?
aku jarang menjual kisah peribadi kat sini=p
okeh, aku pernah rasa MAAALU gila!


rasa nak letak kepala bawah bantal lama-lama
tapi tak boleh sebab nanti kurang oksigen
rasa nak terjun bangunan
tapi x boleh, nanti x masuk syurga
then, nak tak nak kena lah terima kenyataan
cuma aku mintak sangat-sangat kat Dia
moga dia back up aku.
dan moga takkan berulang dah lepas ni )=

mana ada manusia tak pernah rasa malu
kecuali yang tak normal
kongklusinya malu itu normal, 
yang tak malu tu lah yang tak normal
even yang dengan takda perasaan malunya bukak aurat
takda perasaan malunya tinggal solat
takda perasaan malunya buat maksiat@dosa
takda perasaaan malunya langgar peraturan Allah
takda perasaan malunya tak hormat orang lain
takda perasaan malunya merokok tempat yang tulis dilarang merokok(luahan pembenci rokok! =p)
takda perasaan malunya bukak aib orang
takda perasaan malunya perasan bagus
full stop. 
aku mintak maaf kalau sapa-sapa yang terasa 
aku tak suka cakap
"ini blog aku, sukati aku ar"
nope! ini belog aku, tapi milik semua.=)
oke, fine, nampak posting aku macam ustazah rite?
nak buat cam mana
AKU BANGGA DENGAN ISLAM

my point is. korang yang terasa.
sila jangan amek hati ya
saya cakap kerana saya mahu awak tahu =) 
the end 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kumen2