Ahad, 12 Jun 2011

Exam Fever

Assalamualaikum
Esok start sekolah, Kalau setakat sekolah aku tak pelik sangat.
Masalahnya esok EXAM! kalau setakat exam biasa aku tak pelik sangat.
Masalahnya PERTENGAHAN TAHUN! (yang mak bapak amek result tuu).Kalau setakat Exam Pertengahan Tahun aku tak pelik sangat.
Masalahnya esok EXAM BOUTH! (10 subjek stok menghafal dalam b.arab)
Kalau setakat bouth aku tak takut sangat.
Masalahnya AKU TAK MENGHAFAL LAGI!

Oyeh~ salah aku. 200%. Entah lah. macam malas sangat nak hafal.
Aku tak kisah sangat kot result aku. Tapi aku kisah PERASAAN MAK BAPAK AKU!

Korang-korang dan korang! korang baik kan. Orang baik selalu tolong orang.
tolong doakan aku

"Ya Allah, Bantulah saudaraku ini , Berilah izin dia tidak melukakan hati kedua ibu bapanya. Pinjamkan sedikit kekuatanMu kepadanya.Golongkanlah dia dari kalangan orang-orang bertaubat."






terima kasih yer=) doakan aku










7 ulasan:

  1. Ya Allah , permudahkanlah, jangan Engkau susahkan, dan sudahkanlah dengan kebaikan. Aaminn~

    Gud luck dik :) All da best!!

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum !
    Awak,saya doakan awak supaya dapat buat yang terbaik ! Btw,caiyok yew ~~ Do the best !

    BalasPadam
  3. semoga berjaya..
    insyaallah..
    gudluck n do the best ok.. =)

    BalasPadam
  4. semoga haliqA hanimkuM dapat jawab semua soalan esok...AMIN.

    BalasPadam
  5. mendoakan yg terbaik utk kamu... :)
    moga ALLAH mempermudahkan segala urusan utk kamu... =)

    BalasPadam
  6. ya ALLAh,rajin kan la sahabat ku ini untuk menghafal.supaya parent dia tak kecewa dengan result dia.

    kalau result teruk gak salah kau la sebab tak hafal time cuti.hee.

    BalasPadam

kumen2