Ahad, 28 Februari 2010

~MASISUPA ZON3~ heriah2!!

bismlillah..huh.nak tarik nafas kejap..fuh..
penat giler..baru balik dari IKBN..ader masisupa..
alhamdulillah..khairiah juara KESELURUHAN..
sukan kongker ilmiah pon juara..memang x sngker lar..
memule tu byk dengar heriah merosot..tapi dorang kabo
heriah banyak dpt juara hari last..entah ar..tp memang bersyukur giler la..
debat bm??ahamdulllah johan..memula lawan ngan pelangai..
boleh tahan lar..usul yg dyer bagi memang down ar
kerajaan blank pembangkang pon blurr gitu jer..
memang seres cakap benci giler tajuk nih..
KEHIDUPAN PELAJAR DI ASRAMA MELUNTURKAN HUBUNGAN
KASIH SAYANG DALAM KELUARGA
huh..cikgu nisah pon cuak..kiteorg lagi pening..
aku x paham langsung sebnarnyer..pembangkang merepek jer..
kiteorg jawab mengigau gak lar..lalalalala
tapi alhamdulillah..lepas final...cuak ar jugak waktu dye umum tuh..

kat final lak lawan dengan SMA DONG..3 laki fight 3pompuan..
huhuhu..x mencabar sangat sebab usl macam ringan belah kiteorg
PERANAN IBU BAPA PENTING UNTUK MENDISIPLINKAN PELAJAR
dah memang pnting..dorang nk bangkang cam ner?
gaya da ader..cuak gak..tapi kat atas pentas pandang teks 100% gonekan?
dorang pon x bersedia cam kiteorang kot..macam rindu kat usul semi-final jeh..
banyak lari tajuk..kiteorang pon x bley nk pangkah sangat coz hujah dorang sikit..
tu je lar..kenangan 'first step' aku dlam bahas nih..
ni  la pengalaman aku waktu kt perigkat zon..kner gi pusat plak lepas nih..
rase tanak gi pon ader gak..takut ar..lwan ngan ehsan(mungkin jer).huh..
ni la kelemahan budak kecik nk lwan ngn budak besa..laalalala

aku da dapat aper yang aku nak..malah da terlebih da pon..
aku nyer impian cumer nk test sekali je dok kat ats pentas perbahasan..
cukup la..aku x mengharap lebih dari tu..
tapi HIS PLAN DA BEST..Dia da bagi lebih dari yang aku mintak..
aku bersyukur sangat.ni first step aku..lepas nih tak taw la cam ner..
minggu depan ader kursus kepimpinan plak..apeper la..
yang ku taw result p1 aku kali nih memang down nyer la..
kompem..malas ar nk pikir..

biler kite ader kat atas nih,,kadang2 kiter melampau sangat
dan 'keelampauan' kiter tu jugak x mustahil akan sebbkan kiter kecewa..
huh..berat giler otak aku nih..da teleng a nih..
aper yang aku taw HIS PLAN DA BEST..
nak x nak..setuju x setuju..redha x redha..
life go on..HE PLAN DA BEST 4 US..
ape yg akn berlaku lepas nih sume dah ditentukan..

sedey giler henset kener rampas..dasyat giler cikgu buat spotcek 3pagi..
dengo nyer akn dilupuskan..dengo jugak akn dipulangkan..
entah la..redha je la..aku ker yang salah??ye la tu kot.
life go on..tekejut nengok blog nih tesenarai kat dalam minda syabab..
junior blog??apeper la..sambung maen game kt facebook..tatattata
~live well or live hell, i choose!~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kumen2