Isnin, 20 Disember 2010

Jom tukar style shoutmix!

salamalaik.. aku agak teruja dengan komen ni :


pergh.. sabor je la.. dengan rela hati aku pun try la "menupgradekan" shoutmix ku.. dan jadilah cenggini :(padahal tukar pic jer)

amek kau!!klik sini arrr
sebenarnya, bukan itu yang aku nak cakap. aku cuma nak share dengan bloggers2 yang may be nak tukar style shoutbox/mix dorang menjadi float a.k.a terapung, kalau nak suruh aku ajar wasalam je la, so aku suggest korang pergi kat link ni.. senang dan cepat ! selamat mencuba!!

2 ulasan:

kumen2