Khamis, 2 Disember 2010

3 HOBI

salamalaik! aku ditag oleh si mariatul untuk buat entry tentang 
3 HOBI WAKTU KECIK-KECIK,


puas aku fikir apa nk tulis?
sebab aku memang banyaakk sangat hobi waktu kecik-kecik
tapi yang first sekali telintas dalam fikian aku :




MAIN TENG-TENG!
aku x tau lah apa nama yang lebih hebat daripada teng-teng tu..ketinting? ting-ting? aku panggil teng-teng sampai sekarang =p, 


untuk lukis petak-petak tu, kiteorang pinjam (lebih tepat curi) kapur sekolah berdekatan, pastu maen lar,, biasanya ada geng-geng, bila ada geng ape lagi,, selalu gaduh la.. seronok woo.. lama dah aku x lompat-lompat guna satu kaki=p

next : aku suka,


BACA BUKU!



Nampak macam kelentong je kan, tapi kali ni aku x tipu macam biase, aku pun x tau kenapa macam mana aku boleh minat gila baca buku waktu kecik-keik dulu (petala ke-8 kalau nak bandingkan dengan time dah besar)..satu faktor mungkin sebab prinsip parent aku x nak ada tv dalam rumah? entah..siap pernah dapat award dari sekolah TOKOH NILAM wow!. nak ketawa ada jugak kalau ingat balik.

akhir sekali aku suka :


MAKAN!



secara jujurnya, ni la hobi aku yang paling hakiki =p Kepada para readers dilarang meniru aksi di atas, aku pernah baca satu entri, dia cakap penyakit kebanyakan datangnya daripada perut, iaitu?? makanan.. ingat tu! 



okeh setel entry kali ni. Mariatul ade suruh letak gambar kecik-kecik.. gambar ye?? ha, ni gambanya =p


alhamdulillah setel entry ni.. penat woo fikir ape hobi aku..
disuruh pulak tag 5 org.. malas koi.. follower-follower yang rajin boleh lah try jawab yer..
SALAM


3 ulasan:

  1. =)) ...woi...giler ke nk makan kucing...hahaah..nk makan ajak aku skali...feveret aku kucing goreng..hehe

    BalasPadam
  2. green life tapi nape kaler kuning blog ni?? ngeee~~

    BalasPadam

kumen2