Khamis, 9 Disember 2010

Last Breath ??

SALAM. yup readers! jom dengar lagu ni! dah tepu telinga sumbat dengan lagu Life your life, Hot n cold, Poker face, HealWord, Cray, Love story, Kau,  baaanyak lagi. tu tak masuk lagi Do it Do it, Mystery, Heartbeat, Shock, Bad girl, Lie, Day by day.(huh letih aku type).rasa da penat sangat dah dengar lagu-lagu tu kan.. so meh sama-sama kita hayati lagu best ni pulak!


Subahanallah! aku first-time dengar lagu ni rasa nak nangis, macam mana la nanti kann..aku percaya readers aku semua dah besar-besar. so, lu pikir la sendiri! =p


4 ulasan:

  1. saya dah dengar lagu ni.. apakata cari lagu lagu sami yusuf plak.. album baru dia tajuk wherever you are.. serius lagu dia semua sdih2:

    http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/perjalanan-ke-kuala-lumpur.html

    BalasPadam
  2. eh! ni frst time anat dgr lagu ni.. wa.. sebak je dgr.. nice one!! :)

    BalasPadam
  3. follwo kamu.. folloe me back :)

    BalasPadam
  4. salam ziarah..akak dah folo..bgus2..saling mengingati..

    BalasPadam

kumen2