Khamis, 2 Disember 2010

JOM SANTAI D' BLOG MENCARIISTERI

salamalaik, aku dikerah oleh si aref untuk buat entry seperti yang tertera..
Dah lame aku x buat entry macam ni. Siapa-siapa yang nak join, klik kat image bawah ni, understand?


as well, bila ada entry cenggini kena la jawab soalan kan.. 

1- Tulis URL korang :

http://ilive4well.blogspot.com
  1. 2- Nyatakan siapa yang ajar korang buat blog ?
No answer. Secara betul, diri sendiri yang mengajar a.k.a belajar sendirian. Tapi puncanya bila aku tengok kakak berbelog, timbul la hasrat nak jugak belog, Next, belajar sendiri la
  1. 3- Blog yang macam mana korang suka ?
Blog yang banyak bagi ilmu kepada readers!
  1. 4- Apa azam tahun baru korang ?
Moga lebih baik daripada sebelumnya..

Treng.treng ..treng..

TAMAT!

award lagi =p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kumen2