Khamis, 11 November 2010

Follower Bertuah GiveAway


salamalaik.. aku nak tergelak laa...ni first-time aku join benda cenggini.. tetiba je aku di tag oleh si haku untuk join contest nii. adoiyai.. dengan niat cuma mahu "manyaport" (eh ade ke perkataan tuu) aku redah je laa ehh..


ni syarat2  si penganjur : 
1- kena follow dia dulu (haliqa, 209)
2-  kne letak kan banner yang bawah ni, skali dengan link terus ke penganjur(suda)
3- letak banner dan link penganjur dekat side bar tepi tuu(siap)
4- tag 3 org follower "bertuah" korang (tengok kat bawah tuu)
5- pergi kat entry penganjur, tinggal kan komen.. (beres)
senang je kan.. 

tarikh last : 21 Nov 2010!


klik2!


  Last Aku mao tag follower2 ku.. ha.. tengok siapa yang bernaseb "agak baek" hari ni =p

jeng jeng jeng:

last : si lesung pipit (http://sallyluvluv.blogspot.com/)





3 ulasan:

  1. Heheheeh!!
    terima kasih ya haliqA coz sudi publish entry nie.. Gud luck ehh. InsyaAllah ^_^

    BalasPadam
  2. thnks tag sy . . .
    hahaha klw sy join contest nie , nie GA contest 1st sy ikut . . xreti arh mcm mna . .
    xplain jap , mcm mna nk join ?

    BalasPadam
  3. awk!full dah tue smix eh!hihifames tul die nie!

    BalasPadam

kumen2