Isnin, 15 November 2010

Next Contest





contest baru untuk rakancontest baru untuk rakan bloggers di luar sana. rasanya contest ni amat mudah sekali. korang tak perlu karang ayat, tak perlu nak fikir-fikir sangat. apa yang korang perlu buat hanyalah…
1) LIKE facebook kami…di mana???  (di bahagian atas kanan blog nurulzcollection) atau layari facebook kami dengan klik logo di bawah ni 
2) Nyatakan dari mana korang tahu mengenai contest ini …
contoh: Saya tahu contest ni dari  http://ilive4well.blogspot.com
3) Tinggalkan komen berserta url dan nama facebook korang di komen ruang komen pihak penganjur
4) Copy, paste semua content dlm ‘contest like..like’  dan sebarkan contest ini ke rakan-rakan bloggers korang yang lain. seramai yang mungkin tau. sebabnya… ada hadiah yang menanti untuk peserta yang namanya paling banyak disenaraikan sebagai referral..
Hadiah dan Pemenang??
Hadiahnya ialah…RM50.00  untuk mereka yang menjadi referral teringgi dalam mempromosikan contest ni.
Pemenangnya pula akan diumumkan seminggu selepas tarikh contest ini tamat.
Tarikh Tamat?
Contest bermula pada hari ini…14 November 2010
Contest berakhir pada …15 Disember 2010
korang-korang : jangan lupa letak aku sebagai refferal korang. kalau x faham boleh la komen sini, nanti aku jawab (walaupun aku pun x berapa nak faham ) =p

12 ulasan:

  1. x suka contest camni..
    rasa mcm x adil..
    siyes..

    BalasPadam
  2. aku suke :))
    memenuhkan entry..
    asal lak x adil .. =.=
    dah x nk join tu cakap je laa
    :-o

    BalasPadam
  3. hah..
    cm ne?
    explain..
    aq da gile bengong tahap gaban..
    x phm langsung nie..
    wkakakaa..
    tgh tinktonk senanye..
    wkakakaka

    BalasPadam
  4. like d fb suda~ tapi mau letak link tu syarat kedua d mna? muahahhaah~ lagi itu seja la soalan ku~ :)

    BalasPadam
  5. up lagi la hadiah..baru best..rm200 ke..kan3?baru ramai nak masuk..hehehe

    BalasPadam
  6. kikilala : ok2 skunk ni, fb dorg aku da ksi link kt ats tuu, ko klik kt gmba fb tu je,, nnti keluar profil dorg, nthen likE!

    lepas like, ko pegi kt link penganjur, yg aku da kasi kt ats tuu, ko komen kt entry die, ni utk btau yg ko nk join dorg nyer contest,(tgok cth2 kt situu)

    last, ko just copy sume2 kandungan entry aku nii..paste buat entry ko sndri (pastikan sjibik)

    siap! 4ward kt kwn2 ko yg lain..

    (x phm ckp)

    BalasPadam
  7. tak faham la..nak jgk masuk tapi bila masuk je nak menang terus bole tak?

    BalasPadam
  8. kaxzmilah :btau siape refferal ko dekat entry pihak penganjur, (skali ngn id fb, emel, url )
    (tgok cth2 komen kt entry tu)
    ada phm??

    BalasPadam
  9. ferry : ko nak rm200 eh?? tau x alam flora byk kerja kosong?? haha

    x fhm ke?? cube rujuk jwpn yg aku bg kt kikilala ats tuu, klu x phm lgi,, tye la bhgian mne ko x phm

    BalasPadam
  10. tq qilah join contest di NC...maaf ye lmbt bls...

    ok, penyertaan qilah diterima dan mengikut syarat2 yg ditetapkan.

    qilah boleh cek senarai nama peserta disini...http://www.dilahdilot.com/nurulzcollection/peserta-contest/

    salam kenal dari NC ye...

    BalasPadam
  11. wakkaka..
    pas aq korban kan lembu ..
    aq join..
    huuuu..

    BalasPadam
  12. wow!macam best jer contest ni.nanti lepat enter contest ni.thankz for sharing info!

    BalasPadam

kumen2