Isnin, 12 September 2011

Sombong nyer

Salam.Sudah lama tidak menyentuh keybod dengan mesra , lallaa
  • aku baru habis syafawi. (no comment) hanya Allah berhak menentukan nasibku, sob sob
  • seperti yang tertera aku nak mentype tentang sombong
  • ko bengang tak kalau ada mamat/minah sombong dengan ko
  • dah dua tiga kali hantar request kat fb , x approve pun, bajed bagus kod
  • atau dah banyak kali try chat say hello, hai, salam etc2, macam orang buta kodd
  • ferh~ bapak bengang kann,
  • woiwoi, jangan mencarut lagi..ni nak habaq sat.
  • ang pernah x buat orang cenggitu? taak pernah?? 
  • orang cakap : hambui.. baguih nya ang, tak sombong naa (sejak bila tuka slank??)
  • aku cakap : pala hotakk ang baguihh
  • napa aku cakap camtu. sebab bagi aku la kan,,
sombong memang tak elok.TAPI hanya pada tempat-tempat tertentu sahaja. sombong dengan kelebihan diri memang nak kena cepukk, dengan makcik-makcik tak kan kau nak sombong? melepas kau nak rembat  anak dorang kan. Tempat tak perlu sombong, tak yah la sombong, tapi,
tak malu ke kita accept semua request orang tanpa tahu sapa orang tu sebenarnya, tak tau apa sebenarnya tujuan dia ,entah apa yang dia nak daripada kita,  semata-mata kita tak nak digelar sombong, walawehh~~ sombong dengan tujuan menjaga diri sendiri tu berdosa ke?
  • aku mintak maaf sangat kalau ada yang terasa, 
  • aku cuma menyuarakan apa yang aku lihat dan dengar
  • tak perlu kod kita rasa kita perlu ramai kawan untuk elak pekataan sombong tu
  • sombong kerana menjaga diri sendiri itu lebih baik
  • tak ke yang lebih tertutup itu lebih berharga??
  • jangan kita lihat sesuatu yang indah itu daripada sudut indah sahaja, kerana di belakangnya terselit pelbagai lagi yang idak indah =)
  • maaf sekali lagi,andai yang terasa.



2 ulasan:

  1. Xyah lah nk sesombong sgt kann..kan lgik baik beramah mesra sesama insan.Yg pnting ahkak x sombong hokeh :D

    BalasPadam
  2. klu org tu sombong, sy pn sombong sama. ala.. rmai lg org yg leh kite bkwn.. klu org tu sombong gak, lantak die ler.

    that is my style.

    xyah runsing. cheer up!

    =)

    BalasPadam

kumen2