Isnin, 11 April 2011

Jom Join Bloglist Budak Chomot

salam . aku dah lama x join benda-benda cenggini
kira lepas gian lah ni =p kredit to Linda Comel tq banyak tau (kita sama umor) 
ok atas kerajinan dan mood aku pada Puan Chomot (puan??) aku pun join.
puan comot tu kan. pndai gila buat ayat sedih =p
ok sni join lahh



aku x pandai tag orang. maaf.
aku tag Wafi (sebab dia sama usrah dengan aku)
aku tag Jija (sebab dia rajen update)
aku tag semua yang ushar belog aku. 
boleh kan? boleh kan? 
(buat muka simpati) 


3 ulasan:

  1. Haha. Puan? Cik lagilah :)

    Btw, thanks sudi join :)

    BalasPadam
  2. blablablaaa bloglist aku ko taknak masuk! grrr

    BalasPadam
  3. amboi..marah nana nmpak..heheeh see,
    sempat komen lagi ni tau..heheh

    BalasPadam

kumen2