Isnin, 21 Mac 2011

Masisupa

salam, walaupun dah seminggu berlalu, aku still nak share
sebab MASISUPA ni once in a blue moon jer...kot.=p
korang tau tak masisupa ni hape =.= (penat type)

kiteorang yang duduk kat sekolah agama bawah JAIP ni
mana ada mssm suma-suma tuu
so kiteorang ada MASISUPA,= Majlis Sukan dan Ilmiah Sekolah-Sekolah Agama Pahang.
gabung suma sekali dengan badminton,, syarahan, ping-pong,  khat dan blah3 nya


tahun ni buat dekat SMA Al-Wosto. (besar gila sekolah)
tapi tahun ni agak "shot" lah
berlatih tiga hari jer, sebab sebelum tu exam awal tahun
then, datang petang tu, malam tu dah pergi semi final
pergh, sabo je la (pengaruh kak limah balik kampung bapak kuat sekarang)



alhamdulillah, bahas bm johan. tahniah ar pada wafi, kak hikmah dan ...........
wah! (nape kosong tuu) aku ... aku... aku kan...huh! xper lah
ibu said : kau dah sekumpulan, kau nak bermusuhan, kau tak layak masuk kumpulan tu =.=
okey. woi mamat! aku mintak maaf. aku tahu kau tak bermaksud buat aku terasa
ceh! kau bukan tahu aku type ni. okey. aku mintak maaf, May Allah Bless kau..

 pada korang-korang, hargailah siapa yang ada bersama korang.
sebab kalau korang x menghargai, korang pun  x akan dihargai
*dah pandai membebel
pangalaman mengajarku mengenal dunia.
chaw kueh tiau!

5 ulasan:

  1. eh? masisupa? sekolah agama temerloh pahang eh? either wostorian atau khairians eh?

    BalasPadam
  2. my junior. hehe. tahun?

    http://littlewriter96.blogspot.com/

    mesti sama dengan my lil sis kan :)

    BalasPadam
  3. f4 taun ni lalala
    kamoo batch baper??
    spe adek ??

    BalasPadam
  4. lorh ye ke. okeh. batch 2003-2006...

    BalasPadam

kumen2