Sabtu, 5 Mei 2012

Buktikan Jika Mahu

Bismillahirrahmanirrahiim.
Kenapa dashboard blog berubah. Tak suka sebab tak biasa. Kena selalu post lah kalau nak biasa :P (buat muka tak bersalah)
Macam tu jugak dengan kita, orang barat serang kita guna saraf, mula-mula kita menentang. tak suka. benci. Namun, at the last kita macam redha je.
Hari ini terdetik untuk bermesra dengan keyboard walaupun kepala zero. Wahai blog saya mintak maaf sebab dah lama tinggalkan awak.Saya tak sibuk, cuma tak berkesempatan sahaja :P


Aku nak kelas kita menang pertandingan 4k
Aku nak semua cikgu sayang aku
Aku nak jadi pemimpin yang baik untuk depa
Aku nak mak dengan ayah aku tersenyum bila nampak aku
Aku nak semua member-member suka aku
Aku nak cari husband yang hensem dan baik
Aku nak study melalui laut (oversea)
Aku nak jadi hamba Allah yang soleh
Aku nak jauh daripada maksiat
Aku nak bilik aku aircond
Aku nak meja study lebih besar
Aku nak rumah aku kemas dan bersih
Aku nak sekolah aku cantik selalu
Aku nak result gempakgempak
Aku nak mp3 atau mp4 pun jadi

Aku nak itu
aku nak ini.

"Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah
nasib sesuatu kaum sehingga mereka
mengubah keadaan yang ada pada diri mereka
sendiri"

Surah Ar-Ra’d (ayat 11)

1 ulasan:

  1. boleh je asenyer nk ubah bentuk asl balik :D
    semoga permintaan kamusemuanyer akan dikabulkan oleh Allah..berusahalah :)

    BalasPadam

kumen2