信州大学から学んだ

Bismillahhirrahmanirrahim.
Dengan Nama Allah yang hanya kepadanya aku berserah.

Result second year semester satu aku yang lepas teruk sangat.
Boleh aku score 2.1 je CGPA. Innalillahiwainnailairojiun.

Banyak aku muhasabah.
Dan salah satu solusi, aku rasa aku takmau dapat dua musibah dah lepas ni.
Tau apa? Result pun teruk, apa pun tak lekat kat kepala.

So aku decide aku perlu outputkan semua yang aku catch up waktu kuliah.
Maka aku decide nak tulis semua tu kat page baru ni.
Paling kurang aku tak rugi besar walaupun aku tak perform waktu exam.

信州大学から学んだ = Apa yang dipelajari daripada Shinshu University.
Moga-moga bila aku rajin belajar, aku dapat dan aku share sini.
Moga-moga bermanfaat kalau bukan untuk aku untuk sesiapa sahaja, kalau bukan sekarang, pada masa akan datang.
Moga-moga ini bukan semangat tahi ayam.

Bismillah. Allah yusahhil.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kumen2